Contact

Emotional Freedom Techniques

Geef je op voor een no-cure-no-pay intake

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Kijk je ook even naar de voorwaarden?

Soort therapie*

Voor akkoord

EFT Nijmegen Sanitas

Schoolstraat 14
6641 DC Beuningen
Tel: 06 38632729

info@eft-nijmegen-sanitas.nl

Kvk: 567 330 62

Guen Leesberg

Geregistreerd & gecertificeerd EFT therapeut

 

     

 

Disclaimer

Deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door EFT-Nijmegen-Sanitas. Niettemin kunnen zich incidenteel onvolkomenheden voordoen. EFT-Nijmegen-Sanitas aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.

EFT-Nijmegen-Sanitas staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De inhoud van deze site is slechts bedoeld als informatie en dient dan ook niet gezien te worden als advies. EFT-Nijmegen-Sanitas sluit dan ook alle aansprakelijkheid hieromtrent uit.

Alle informatie op deze webpagina’s en op de externe websites dient alleen voor persoonlijk gebruik. Verspreiding of doorgeleiding van deze informatie op welke manier dan ook is verboden. Niets van deze site of van de externe sites mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere sites.

In geval van de registratie van persoonsgegevens op onze website conformeren wij ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. EFT-Nijmegen-Sanitas kan echter niet instaan voor privacybescherming van de externe websites.

Op de site van EFT-Nijmegen-Sanitas en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.