Sanitas

Emotional Freedom Techniques

Waarom Sanitas?

Sanitas is toestand van het volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden.

EFT-Nijmegen-Sanitas staat voor snel betrouwbaar en effectief behandelen. Recht op het doel af, korte metten maken met lichamelijke en emotionele disbalans en werken aan een nieuwe werkelijkheid.

EFT is een zelfhulpmethode waarmee je eenvoudig zelf aan de slag kunt. Vanaf het moment dat je kennis maakt met EFT en andere technieken, zul je versteld staan van het resultaat. EFT werkt! Hoeveel bijzondere resultaten ik ook behaal, telkens weer verwonder ik me over de snelheid en de doeltreffendheid van deze methode. Ondertussen ben ik overtuigd dat de resultaten van EFT groots zijn en dat de methode jou veel te bieden heeft. EFT klopt gewoon.

Het is geweldig om bij te mogen dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Ik heb mijn mensenkennis kunnen ontwikkelen door een stukje bijzondere levenservaring, maar ook door de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan door te werken met artsen en patiënten. Hierdoor kan ik als ervaringsdeskundige mensen beter door hun proces heen leiden. Naar mijn mening is dit een van de belangrijkste voorwaarde om een goede therapeut te kunnen zijn.

EFT-Nijmegen-Sanitas heeft jou iets unieks te bieden.

Opleidingen/ werkervaring:

HBO+ opleiding tot Realisatie-EFT therapeut te Apeldoorn.

Specialisaties o.a. EFT, TAT, Matrix.

Praktijkondersteuning huisarts van Kaathoven, Study-nurse Farma Research,

Trainer nascholing huisartsen preventie chronische ziekten.

Praktijk:

EFT-Nijmegen-Sanitas

Schoolstraat 14
6641 DC Beuningen
Tel: 06 38632729
info@eft-nijmegen-sanitas.nl

Copyright:

EFT-Nijmegen-Sanitas 2020

Vormgeving:

Web en Logo

  EFT-Nijmegen-Sanitas
  Voorbij Dyslexie
  Guen Leesberg