Positief opvoeden met EFT

Emotional Freedom Techniques

Doel: weer lol krijgen in het opvoeden

Als er problemen zijn, komen die vaak ook onbedoeld terecht bij het gezin. Veel ouders hebben geen geduld meer en merken dat er ruzie ontstaat. Ze zijn kortaf en soms wordt er geschreeuwd.

Ik krijg als therapeut veel vragen over het omgaan met kinderen. Opvoeden is niet meer leuk en wordt als een last ervaren. Vaak krijgen deze ouders ook nog een schuldgevoel.

EFT kan dit doorbreken. Leer positief opvoeden met EFT. Je krijgt tools aangereikt om jouw kind op negatieve momenten positief te kunnen benaderen.

Maar hoe doe je dat als je zelf niet lekker in je vel zit? Door zelf EFT te leren toepassen en op de eerste plaats, jezelf te helpen.

Je leert o.a. om een negatieve situatie te doorbreken. Je kunt vooraf aan een (steeds terugkomende) negatieve situatie met EFT alle aspecten in een voorgestelde toekomstige situatie doorlopen. Door van tevoren de lading van de aspecten van die komende situatie af te halen, kun jij zonder spanning de werkelijke situatie aangaan. Een prachtige manier om je zelf en jouw kinderen te ontzien van een negatieve benadering. Daarnaast kun jij je kind ook leren zelf EFT toe te passen. Hierdoor kun je gemakkelijk heftige emoties bij kinderen reduceren, waardoor een kind uiteindelijk emotioneel sterker en stabieler zal zijn.

De handvatten die je krijgt om kinderen positief te benaderen zijn eye-openers en zo herkenbaar voor elke ouder. Het is fijn om te zien dat iedere ouder met dezelfde dingen te kampen heeft. Maar je kunt met EFT dit leren te doorbreken.

Praktijk:

EFT-Nijmegen-Sanitas

Schoolstraat 14
6641 DC Beuningen
Tel: 06 38632729
info@eft-nijmegen-sanitas.nl

Copyright:

EFT-Nijmegen-Sanitas 2020

Vormgeving:

Web en Logo

  EFT-Nijmegen-Sanitas
  Voorbij Dyslexie
  Guen Leesberg