EFT therapie

Emotional Freedom Techniques

Wat gebeurt er bij een EFT behandeling?

 

Bij het ondergaan van een consult word je systematisch naar de kern van de aandoening, het probleem of klacht geleid.

Een EFT behandeling onder mijn begeleiding heeft het voordeel dat ik als therapeut het proces naar het doel duidelijk voor ogen heb. Daarnaast zet ik op de juiste momenten verschillende methoden in om snel op de kern af te gaan. Het precies benoemen en het systematisch aanpakken van het probleem in het proces naar de oplossing is essentieel.

Het is mogelijk dat je tijdens of na een behandeling moe en ontspannen voelt worden. Soms moet je gapen of boeren tijdens de therapie. Dit is heel normaal. Het kan zijn dat je de nacht na de behandeling intensief droomt of transpireert. Een bijkomend voordeel van een behandeling is dat er regelmatig andere lichamelijke en emotionele klachten verdwijnen. Je zult emotioneel sterker en meer opgeruimd voelen. Je voelt je blijvend beter in je vel zitten. Een enkele keer kunnen na de sessie oude gevoelens en herinneringen naar boven komen. Het advies is om dit zelf direct te behandelen.

Meestal is het afdoende om zelfhulp d.m.v. de EFT basismethode toe te passen. Mocht je behoefte hebben aan begeleiding dan mag je altijd bellen voor ondersteuning.

Meer informatie over EFT

Praktijk:

EFT-Nijmegen-Sanitas

Schoolstraat 14
6641 DC Beuningen
Tel: 06 38632729
info@eft-nijmegen-sanitas.nl

Copyright:

EFT-Nijmegen-Sanitas 2020

Vormgeving:

Web en Logo

  EFT-Nijmegen-Sanitas
  Voorbij Dyslexie
  Guen Leesberg